Şu an istifalıyım. İkametim başka şehirde ve İstanbul Hasekiye sba kadrosuyla görevlendirme gidip ordan yine başka bir ilde olan üniversite hastanesi kadroma atanacağım. Bu sene bu şekilde farklı şehirlerdeki istifalı arkadaşlar aynı şekilde görevlendirmeyle gittikler şehir hastanesi ve EAH hastanelerinden harcırah parası verecekleri söylenmiş. Görevlendirme ile atanılan üniversite hastanesi arası. İstanbul haseki hastanesi ise geçen sene bu şekilde yol parası yatırdı, alan istifalı arkadaşlarım var. Bu sene haseki geçen sene veriyorduk evet bu sene stratejiden yazı geldi sadece istanbul ikametli açıktan atamalılara vereceğini söylüyor. Şehir dışından geleceklere vermeyeceğini söylüyor. Farklı bir şehirden kaç gün tutacağını bilmediğimiz bir şehire gidiyoruz gerçekte farklı ikameti olanlara gerektiği kanunda yazdığını okudum. İl sağlık yolluk birimini arayın dedi. İl sağlık bizimle ilgili değil hastanenin kendi uygulaması dedi. Bunun içinden çıkamadım. Bu şehirlerarası farklı uygulamalar olması çok saçma. Nasıl çözmeliyim dilekçe versem nereye vermeliyim?